Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
12 mai 2020, 17:00 Natura şi turismul views 3778
Moldovenii, îndemnați să-și reprogrameze vacanțele pentru a salva turismul (Video)
12 mai 2020, 17:00 Natura şi turismul views 3778

Moldovenii, îndemnați să-și reprogrameze vacanțele pentru a salva turismul (Video)

Moldovenii care și-au planificat vacanța de vară și, din cauza pandemiei de coronavirus, nu pot să profite de ea, sînt îndemnați să-și reprogrameze concediile, fără a le anula.

Este rugămintea membrilor Asociației Naționale a Agenților de Turism din Moldova (ANAT), potrivit cărora, doar reprogramînd o vacanță, moldovenii pot salva turismul de la o eventuală criză.

„Nu anula, reprogramează!" - este mesajul lansat de ANAT cu care speră că vor fi auziți și susținuți de cei care sît pe punctul de a-și lua adio de la vacanțele planificate pentru această vară.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

turism , odihna

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
340 locuitori

Gordineştii Noi este un sat din cadrul oraşului Edineţ, raionul Edineţ. Satul Gordineştii Noi se află la 5 km de oraşul Edineţ, la 13 km de staţia de cale ferată Brătuşeni, 207 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 340 locuitori. Satul Gordineştii Noi a fost întemeiat la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.