Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
19 mai 2021, 12:00 Natura şi turismul views 2978
Cum se odihnesc moldovenii care nu au bani suficienți pentru Maldive (VIDEO)
19 mai 2021, 12:00 Natura şi turismul views 2978

Cum se odihnesc moldovenii care nu au bani suficienți pentru Maldive (VIDEO)

Bloggerul moldovean Vova Karmanov a relatat în cadrul noului proiect video „Взял и Поехал” despre vacanța sa în Egipt, pe coasta Mării Roșii, în noua stațiune Marsa Alam de care se dezvoltă rapid.

În filmuleț el a prezentat principalele diferențe dintre Marsa și alte stațiuni egiptene, a vorbit despre zborul de la Chișinău, particularitățile trecerii frontierei în condiții COVID-19, precum și detaliile vacanței la această stațiune din Egipt, care este renumită pentru plajele sale de nisip, recifele de corali colorate și golfurile cu animale exotice.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

vara , odihna , mare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1850
Populația:
28360 locuitori

Soroca este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Soroca. Amplasat  în nord-estul republicii, pe malul drept al Nistrului, oraşul Soroca este situat la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 28362 locuitori. Prima atestare documentară a Sorocii datează din 1499, data încheierii tratatului de pace moldo-polon, la care a fost prezent şi “Coste Posadnic, pîrcălab de Soroca”.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.