Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
05 februarie 2022, 13:30 Natura şi turismul views 2869
Alertele de călătorie, actualizate. Regulile de intrare pe teritoriul statelor străine
05 februarie 2022, 13:30 Natura şi turismul views 2869

Alertele de călătorie, actualizate. Regulile de intrare pe teritoriul statelor străine

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a actualizat vineri, 4 februarie, informațiile privind accesul cetățenilor Republicii Moldova pe teritoriul altor state. Informațiile se bazează pe cele mai recente date disponibile, fiind selectate din surse naționale autorizate și publice.

Ministerul de Externe recomandă consultarea la etapa planificării unei călătorii a alertelor săptămînale publicate pe pagina web a ministerului de externe, pe paginile ambasadelor în țările de destinație precum și politicile companiilor de transport avia, rutier sau feroviar pentru pasageri.

Datele pot fi modificate, dacă autoritățile statelor străine vizate vor adopta alte decizii. Aceste informații sînt publicate în regim operativ de către misiunile diplomatice și oficiile consulare ale Republicii Moldova peste hotare.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

calatorie , coronavirus , MAEIE

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1517
Populația:
2729 locuitori

Cosăuţi este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cosăuţi și Iorjniţa. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Soroca și la 165 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2729 de oameni. Satul Cosăuți a fost menționat documentar în anul 1517.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.