Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
10 februarie 2022, 16:00 Natura şi turismul views 2821
Noi reguli de călătorie în Marea Britanie, în vigoare din 11 februarie
10 februarie 2022, 16:00 Natura şi turismul views 2821

Noi reguli de călătorie în Marea Britanie, în vigoare din 11 februarie

Noi reguli de călătorie în Marea Britanie intră în vigoare de vineri, 11 februarie. Persoanele vaccinate împotriva COVID -19 cu schema completă, aprobată de autoritățile britanice, sînt obligate să prezinte certificatul de imunizare. Nu fac excepție nici minorii, scrie tv8.md.

Este acceptat inclusiv certificatul de vaccinare, în format nou, emis în Republica Moldova. Totodată, trebuie completat formularul digital PLF. Călătorii nu mai sînt obligați să facă repetat testarea după aterizarea în Marea Britanie și nici să respecte carantina la domiciliu.

În schimb, persoanele nevaccinate sînt obligate să prezinte testul negativ de PCR/antigen, efectuat cu cel mult două zile pînă la zbor. Rezervarea și achitarea testului de tip PCR pentru a doua zi de la sosire în Marea Britanie.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

calatorie , Marea Britanie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
730 locuitori

Marcăuţi este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Marcăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Dubăsari și la 73 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 730 de oameni. Satul Marcăuţi a fost menționat documentar în secolul al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.