Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
16 februarie 2022, 16:30 Natura şi turismul views 3503
Temperaturi pînă la 15 grade în următoarele zile. Cît timp ne vom bucura de soare
16 februarie 2022, 16:30 Natura şi turismul views 3503

Temperaturi pînă la 15 grade în următoarele zile. Cît timp ne vom bucura de soare

Meteorologii prognozează temperaturi ale aerului de pînă la +15 grade, pe timp de zi, începînd cu 17 februarie.

Ghenadii Roșca, șeful Direcției prognoze meteorologice din cadrul Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), a precizat că teritoriul Republicii Moldova este traversat de mase de aer cald, care vin dinspre Africa de Nord și Marea Mediterană.

Temperaturi ale aerului cuprinse între +10 și +15 grade se vor menține pînă pe 19 februarie, după care va fi o tendință de scădere a valorilor termice, iar la data de 23 februarie temperatura aerului va oscila între +5 și +10 grade Celsius pe timp de zi.

„Temperatura medie care ar trebui să fie în această perioadă a anului ar trebui să oscileze între 0 și -2 grade Celsius. Maximele termice pe timp de zi ar trebui să urce pînă la +4 grade, iar noaptea ar trebui să fie de la -6 pînă la -3 grade Celsius”, a conchis Ghenadii Roșca.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

meteo , prognoza

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1630
Populația:
2618 locuitori

Brînza este un sat şi comună din raionul Cahul. Brînza este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cahul și la 194 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2618 oameni. Satul Brînza a fost menționat documentar în anul 1630.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.