Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
26 iunie 2023, 12:30 Natura şi turismul views 1284
Festivalul de Carpfishing – competiție unică într-o locație de vis ©
26 iunie 2023, 12:30 Natura şi turismul views 1284

Festivalul de Carpfishing – competiție unică într-o locație de vis ©

Spirit sportiv încins, competiție strînsă, multă voie bună și distracție într-o locație de vis – așa a aratat Festivalul de Carpfishing Cupa Sportex Moldova, organizat de proiectul DAAC AQUA.

Mai jos vă prezentăm imagni video, care descriu cum s-a desfășurat evenimentul.

Evenimentul, care s-a desfășurat în premieră pe lacul de la «Piscicola Ivancea», cu siguranță, va lăsa amintiri plăcute pentru mult timp atît participanților și organizatorilor Festivalului, cît și administrației locației-gazdă.

Festivalul, care s-a desfășurat 3 zile și 3 nopți, a avut o formulă ideală: provocare, competiție, 60 de pescari înrăiți, glume, suspans și într-un final multrîvnitele cupe ale victoriei, care, de altfel, a avut și un gust pe măsură.

Participanții au preparat bucate delicioase la foc. Atenție! Niciunul dintre cei 270 de pești prinți în total nu a avut de suferit, întrucît, după ce a fost prins fiecare, cîntărit și înregistrat, acestora li s-a dat drumul înapoi în apă.

Pescarii și-au etalat care mai de care peștii prinși, printre ei încă nu a fost cel de aur, dar, cine știe, poate la Festivalul următor...

Festivalul a fost organizat de proiectul DAAC AQUA. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 15 iunie-18 iunie la «Piscicola Ivancea» (director - Victor Marahovschi) și a întrunit 17 echipe, membrii acestora avînd vîrste cuprinse între 17 ani și 65 de ani. Pe toți i-a unit același scop – practicarea pescuitului cu multă grijă față de natură și responsabilitate față de mediul înconjurător.

Sursa: noi.md  

Cuvinte cheie:

Festival , pescuit , competiţie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1613
Populația:
36 locuitori

Vrăneşti este un sat din cadrul comunei Taxobeni, raionul Făleşti. Satul Vrănești este situat la 25 km de orașul Florești și la 146 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 36 de locuitori. Satul Vrănești a fost menționat documentar în anul 1613.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.