Mergi spre compartimentul: Natura şi turismul
29 septembrie 2013, 13:59 Natura şi turismul views 10845
29 septembrie 2013, 13:59 Natura şi turismul views 10845

A fost ales sloganul turisitic care va reprezenta Moldova



Ospitalitate, tradiţie, mister. Este sloganul turistic al Republicii Moldova, care ne va reprezenta ţara în lume. Câştigătorul concursului a fost anunţat de şeful Agenţiei Turismului, Nicolae Platon, anunță publika.md.

"Au venit pentru 600 de propuneri, au partipat peste 500 de personae, a fost creată comisia de concurs, foarte multe persoane şi-au adus aportul pentru a fi identificat sloganul. Este un slogan care ne reprezintă şi care va fi utilizat în toate campaniile şi clipurile publicitare. Ne reprezintă pe noi, ca ţară, avem tradiţii şi obiceiuri, dar totodată, nu suntem valorificaţi, suntem misterioşi. Sper că peste câţiva ani, cuvântul mister îl vom înlocui cu altele, dar la moment, cu părere de rău, trebuie să ne conformăm realităţii. Cu suportul dvs vom face totul ca R. Moldova să fie o ţară vizitată de turişti", a declarat directorul Agenţiei Turismului, Nicolae Platon.

Autoarea sloganului care a câştigat concursul, Elena Ciubara, va avea parte de o cină romantică pentru două persoane şi o noapte de cazare într-un hotel din capitală.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1622
Populația:
1319 locuitori

Ţigăneşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Ţigăneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Strășeni și la 47 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1319 oameni. Satul Ţigăneşti a fost menționat documentar în anul 1622.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.