Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 martie 2014, 11:39 Diaspora moldovenească views 14019
Moldoveanca Ruxanda Calistru va lupta pentru titlul de
Foto: trm.md
13 martie 2014, 11:39 Diaspora moldovenească views 14019

Moldoveanca Ruxanda Calistru va lupta pentru titlul de "Queen of the Universe 2014"

Ruxanda Calistru este reprezentata Republicii Moldova în cadrul concursului internaţional de frumuseţe "Queen of the Universe 2014" ce va avea loc la mijlocul lunii martie la Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Moldoveanca se va lupta alături de alte 57 de concurente pentru premiul de jumătate de milion de dolari.

Solicitată de trm.md, Ruxanda Calistru, aflată acum în febra pregătirilor pentru concurs, ne-a comunicat că participantele au trecut o preselecție foarte riguroasă, astfel au fost alese 58 de participante din diverse țări.

Producătorul principal al concursului de frumusețe este Michale Ochoven și Joyce Giraud. Michael Ochoven este unul din producătorii de top din filme din Hollywood care a fost nominalizat Academy Awards, iar Joyce Giraud deține titlul "Miss Puerto Rico" și este organizatoarea concursului "Queen of the Universe".

Participantele au început pregătirile încă în luna ianuarie, astfel în fiecare zi fetele lucrează cu unii dintre cei mai buni specialiști asupra evoluțiilor în cadrul celor trei probe. Tinerele vor concura în cadrul următoarelor probe de concurs: prezentarea în ținută cocktail, costum de baie și rochii de seară, care ating valoare de 5 mii dolari.

Participantele vor prezenta și cîte două numere coregrafice, instruite de unii coregrafi care au lucrat cu vedete precum Rihanna și Britney Spears.
Ruxanda Calistru face modeling de patru ani. Tînăra dansează și predă dansuri Latino Americane, activînd și în calitate de interpretă în Los Angeles, colaborînd cu mai mulți producători americani.

"Mă simt foarte norocoasă și binecuvîntată că am fost aleasă să reprezint Moldova. Este o responsabilitate enormă și aș vrea să adeveresc așteptările tuturor care m-au susținut și m-au ajutat să ajung aici. Este o experiență unică, unde am cunoscut foarte multă lume din sfera show business-ului. Dar cel mai important este că mi-am făcut multe prietene noi. Dacă voi cîștiga, cu siguranță îmi voi ajuta familia, care la moment este departe de mine. Apoi, voi investi în cariera mea de dansatoare și cîntăreață. Și nu în ultimul rînd, vreau să deschid o organizație non profit, care va ajuta copiii orfani" a menționat pentru trm.md, Ruxanda Calistru.

Tînăra a mai adăugat că acest concurs este un mare succes în viața ei. "Sunt foarte mîndră să reprezint Moldova la un concurs de asemenea amploare. Am să fac tot ce îmi stă în puteri ca să cîștig", a conchis ea.

Concursul "Queen of the Universe 2014" va demara la 16 martie la Los Angeles în cadrul teatrului "Saban Theate" situat pe Beverly Hills, edificiu care a fost gazda celor mai de amploare concerte din SUA.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

diaspora , moldovenii , Miss , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1906
Populația:
601 locuitori

Făgădău este un sat din cadrul comunei Ciolacu Nou, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Fălești și la 109 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 601 locuitori. Satul Făgădău a fost menționat documentar în anul 1906.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.