Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 septembrie 2014, 16:07 Diaspora moldovenească views 8644
Forumul „Piemonte întîlneşte Republica Moldova” va avea loc la Torino
Foto: trm.md
24 septembrie 2014, 16:07 Diaspora moldovenească views 8644

Forumul „Piemonte întîlneşte Republica Moldova” va avea loc la Torino

Primul forum de afaceri dedicat oportunităţilor de investiţii pe ruta Piemonte - Republica Moldova va avea loc, în perioada 30 septembrie -1 octombrie, la Torino. În cadrul evenimentului, Compania „Air Moldova" va lansa noua cursă Chişinău-Torino.

Forumul își propune consolidarea colaborării economice şi crearea contactelor între Piemonte şi Republica Moldova cu scopul de a dezvolta comerţul şi oportunitățile investiţiilor.

Potrivit Camerei de Comerț și Industrie Moldo-Italiane din Chișinău, după ratificarea Acordului de Asociere şi Liber Schimb cu Uniunea Europeană, Republica Moldova va deveni și mai atractivă pentru investitorii străini.

Business Forumul „Piemonte întîlnește Republica Moldova", conceput şi organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Moldo-Italiană din Chişinău va fi vizitat de către mai mulți oficiali italieni.

La eveniment va fi prezentă și o delegație din țara noastră din care va face parte ambasadoarea Moldovei la Roma, Stela Stîngaci, ministrul Justiției, Oleg Efrim, Directorul MIEPO, Dona Școla, precum și antreprenori din cele mai importante sectoare ale economiei moldovenești.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

forum , business , Moldova , Italia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1624
Populația:
332 locuitori

Cheltuitori este un sat din cadrul comunei Tohatin, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 4 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 332 de oameni. Satul Cheltuitori a fost menționat documentar în anul 1624.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.