Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
25 noiembrie 2015, 15:50 Diaspora moldovenească views 7096
Oficiul consular mobil pentru moldovenii din Torino
25 noiembrie 2015, 15:50 Diaspora moldovenească views 7096

Oficiul consular mobil pentru moldovenii din Torino

La data de 28 noiembrie 2015, reprezentantul consulatului general al R. Moldova din or. Milano se va deplasa la Torino, pentru a presta servicii consulare migranților moldoveni.

Orele de prestare a serviciilor consualre vor fi 08.30-13.00

Adresa: Torino, str. Dei Quartieri 6 (sediul ACLI).

Serviiciile consulare nu vor include perfectarea titlurilor de călătorie, buletinelor de identitate şi paşapoartelor biometrice.

Ideea oficiului consular mobil face parte din proiectul „Ambasada vine mai aproape de tine", inițiat de Ministerul de Externe al Republicii Moldova la finele anului 2008, care presupune deplasarea periodică a funcţionarilor consulari din cadrul аmbasadelor și сonsulatelor moldovenești pentru a presta servicii consulare „în teren", pe teritoriul altor state, unde concentraţia cetăţenilor moldoveni este una mare.

Cuvinte cheie:

diaspora , consulat , Italia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1922
Populația:
484 locuitori

Hîrbovăţul Nou este un sat din cadrul oraşului Anenii Noi, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Anenii Noi și la 38 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 484 de locuitori. Satul Hîrbovăţul Nou a fost înființat în anul 1922.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.