Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
28 mai 2018, 15:00 Diaspora moldovenească views 10481
Moldovenii din Turcia au participat la Festivalul International Ramadan (FOTO)
28 mai 2018, 15:00 Diaspora moldovenească views 10481

Moldovenii din Turcia au participat la Festivalul International Ramadan (FOTO)

Republica Moldova sărbătorită în sectorul Keçiören a municipiului Ankara Recent, Ambasada Republicii Moldova în Republica Turcia, alături de Asociația de Prietenie Moldova-Turcia a participat la cea de-a 9-a ediție a Festivalului International Ramadan, organizat tradițional în fiecare an de Primăria sectorului Keçiören.

Manifestările au debutat cu serata dedicată Republicii Moldova, în fața publicului evoluînd artiști din UTA Găgăuzia.

Festivalul este organizat în cadrul conceptului "Casa Keçiören în lume", unde fiecare invitat își prezintă cultura, tradițiile culinare, obiecte de artizanat, muzică și dansuri populare.

În anul curent, evenimentul a găzduit 20 state printre care: Republica Moldova, Azerbaidjan, Kazahstan, Kârgâzstan, Bosnia și Herțegovina, Irak, Palestina, Ucraina, Afganistan, Bangladesh, Somalia, Pakistan, Uzbekistan, etc.

Sursa: www.turcia.mfa.md

Cuvinte cheie:

Turcia , diaspora , Festival

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1508
Populația:
1076 locuitori

Coşcodeni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bobletici, Coșcodeni și Flămînzeni. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Sîngerei și la 101 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1076 de oameni. Satul Coșcodeni a fost menționat pentru prima data în anul 1508 cu numele Flămînzeni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.