Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
04 mai 2012, 15:30 Realitatea moldovenească views 6055
04 mai 2012, 15:30 Realitatea moldovenească views 6055

Liberalii cer instituirea controlului asupra conținutului site-urilor web informaționale și forumurilor din partea instituțiilor de control ale statului

Partidul Liberal cere instituirea controlului asupra conținutului site-urilor web informaționale și forumurilor din partea instituțiilor de control ale statului. O declarație în acest sens a fost făcută de deputatul Ana Guțu în cadrul ședinței în plen a parlamentului, relatează MOLDNEWS.

În opinia ei, "pe site-urile de știri și forumuri poți găsi absolut orice îți dorești", ceea ce stîrneșe xenofobie și creează o situație negativă în societate. În acest context, demnitara i-a solicitat președintelui Consiliului Coordonator al Audiovizualului, Marian Pocaznoi care a prezentat raportul de activitate pentru anul 2011, să explice rolul instituției în acest proces.

"CCA nu monitorizează internetul", a răspuns acesta, adăugînd că la momentul actual Consiliul Europei pregătește recomandări privind reglementarea activității site-urilor web informaționale.

Amintim, că anterior, Marian Pocaznoi în cadrul unui interviu pentru portalul a declarat că CCA poate iniția și monitorizarea rețelelor de internet, limitîndu-se la prima etapă doar la site-urile posturilor de radio și posturilor de televiziune.

Comentarii

 (1)
  • #1 georg Răspunde Citează selecţia
    Тотальный контроль??? 
    это мы уже проходили.  Не так ли Господа?
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
1105 locuitori

Slobozia-Şirăuţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Slobozia-Şirăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1105 oameni. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.