Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
02 noiembrie 2018, 17:30 Diaspora moldovenească views 11485
Canada vrea să mărească numărul deportarilor de imigranţi ilegali
02 noiembrie 2018, 17:30 Diaspora moldovenească views 11485

Canada vrea să mărească numărul deportarilor de imigranţi ilegali

Confruntată cu un număr prea mare de solicitanţi de azil venind din SUA, Canada a decis să mărească numărul expulzărilor de imigranţi ilegali, cu 10.000 pe an, informează miercuri canalul public Radio-Canada, relatează AFP.

Aceasta reprezintă o creştere cu 25 pînă la 35% a expulzărilor din Canada în raport cu anul trecut, potrivit unui document al unui înalt responsabil al Agenţiei serviciilor transfrontaliere din Canada (ASFC), obţinut de Radio-Canada.

În acest document confidenţial, Brad Wozny, director al diviziei de operaţiuni şi informaţii al ASFC, explică că a "participat la mai multe discuţii, atît la nivel regional cît şi naţional, privind decizia guvernului Canadei de a mări încercările de repatriere".

Sursa: agerpres.ro

Cuvinte cheie:

Canada , deportare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
149 locuitori

Bularda este un sat din cadrul comunei Dereneu, raionul Călăraşi. Satul Bularda se află la distanţa de 34 km de orașul Călăraşi și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 149 de oameni. Localitatea este menționată documentar în anul 1620.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.