Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 iulie 2012, 16:31 Realitatea moldovenească views 8389
18 iulie 2012, 16:31 Realitatea moldovenească views 8389

Nicolae Timofti va primi 400 de mii de lei pentru că a fost ales preşedinte

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, va primi o indemnizaţie unică de concediere din funcţia de preşedinte şi judecător la Consiliului Superior al Magistraturii, în valoare de 400,4 mii de lei.

Guvernul a decis alocarea sumei respective din Fondul său de rezervă. Ministrul Finanţelor, Veaceslav Negruţa, a declarat după şedinţa de Guvern că, potrivit legislaţiei în vigoare, indemnizaţia unică se calculează prin înmulţirea salariului său mediu lunar la numărul de ani complet lucraţi în funcţia de judecător . „Referindu-ne la cazul concret, indemnizarea unică de concediere se plăteşte pentru 35 de ani lucraţi în funcţia de judecător”, a precizat Negruţa.

Amintim că, pînă a fi ales preşedinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a activat în funcţia de preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, începînd cu luna martie 2011.


Sursa: noi.md

Comentarii

 (2)
  • #2 georg Răspunde Citează selecţia
    Это плата за ПРАВИЛЬНОЕ поведение!
    И это не последний бонус- при ПРАВИЛЬНОМ исполнении заказов альянса!
    НЕ стыдно, господин Тимофти?
  • #1 cece Răspunde Citează selecţia
    Они что с ума сходят??? У нас дефицит бюджета, а они пособия в такой сумме выплачивают??????? Капец, страна дураков и обманщиков!!!
    Ему мало президентских привилегий?
    сколько людей живут на нищенские пособия, зарплаты!!!!!!!
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
2079 locuitori

Cobusca Veche este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cobusca Veche și Floreşti. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Anenii Noi și la 46 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2079 de oameni. Satul Cobusca Veche a fost menționat documentar în anul 1528.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.