Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
21 iulie 2012, 11:35 Localitaţile Moldovei și diasporei views 4414
21 iulie 2012, 11:35 Localitaţile Moldovei și diasporei views 4414

Unde putem petrece timpul liber în Chişinău

Vă oferim cele mai captivante evenimente pentru a petrece aceste zile de odihnă cît mai interesant.

În reţeaua de cinematografe “Patria”, spectatorii vor avea posibilitatea să vizioneze peliculele "Epoca de gheaţă 4: Continente în derivă" (”Ice Age 4: Continental Drift”, 2012, 3D), "Trei metri deasupra cerului. Te doresc" (”Tengo ganas de ti”, 2012), "Rock pentru totdeauna" (”Rock of Ages”, 2012), "Moonrise Kingdom” (2012), ”Mike meseriaşu” (”Magic Mike”, 2012), "Cosmopolis" (2012).

Uniunea Artiștilor Plastici din Republica Moldova invită la expoziţia personală a celebrului fotograf spaniol Valentin Gonzales. De asemenea, aici sînt vernisate tablourile pictoriței Natalia Silina. Expoziția are loc la Centrul "Constantin Brâncuşi" între orele 10 și 18.

În zilele de 20 şi 21 iulie, clubul ”Krysha” continuă să dea tonul sezonului de vară, de această dată pregătind un alt weekend energizant ”BOOM”.

Pe 20 iulie, la ”Cocos Prive” va evolua DJ M.E.G. din Rusia.

Sîmbăta, clubul "Рай Project" prezintă proiectul "Summer of Love", în cadrul căruia vor evolua în calitate de DJ Tina Wonder, Kristina Vixen şi Alex Key.

Pe 21 iulie, "Goa Territory" oferă un show unic al bateristului Peza. Acest muzician şi-a stabilit nouă recorduri Guinness drept cel mai rapid toboșar din lume. El este singur care poate efectua cîte 16 bătăi la tobe într-o secundă, avînd o tehnică individuală.

Sîmbătă, în clubul "Flamingo" va evolua DJ Max Bett, producător şi DJ talentat din Moscova.

Duminica, 22 iulie, de la orele 19, va avea loc concertul cîntăreței folk Ina Bondari şi al ansamblului ”Ethno Spirit”. Evenimentul se va desfăşura în clubul "Gin Do & Contrabass".

Duminica, începînd de la orele 21, clubul de noapte "Monaco" va organiza o lecţie gratuită de dans social dominican bachata.

Amatorii scăldatului pe vreme toridă vor putea merge la cele mai populare piscine din Chișinău - Country Club “Miracol”, în regiunea Manejului de atletism, bazinul complexului sportiv „Iunosti” din strada Trandafirilor 13/2. Preţul de intrare este de la 30 de lei.

Palatul Sporturilor al Universităţii de Stat din Moldova dispune de un bazin de 25 m lungime, cu filtrare permanentă. Preţul de intrare – 30 de lei.

Atragem atenţia asupra locaţiei convenabile a bazinului Universităţii de Stat de Educaţie Fizică şi Sport, situat în centrul oraşului. Preţul de intrare – 50 de lei.

Complexul sportiv "Dinamo" (strada Gheorghe Asachi) invită la piscina de 25 de metri, precum şi la o piscină pentru copii, de 10 m lungime, la un preţ de la 20 de lei.

Amatorii de hipism, precum şi cei care niciodată nu au încălecat în şa, pot vizita Grădina Zoologică din capitală. Aici se poate închiria un cal la un preț de 150 de lei pentru o oră. 

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1659
Populația:
2867 locuitori

Ţînţăreni este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Ţînţăreni și Creţoaia. Satul Țînțăreni este situat la o distanță de 10 km de orașul Anenii Noi și la 33 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2867 de oameni. Prima atestare a satului Ţînţăreni a fost în 1659 (cu numele de Luțeni).

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.