Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 aprilie 2011, 18:14 Localitaţile Moldovei și diasporei views 26146
06 aprilie 2011, 18:14 Localitaţile Moldovei și diasporei views 26146

Un seminar de instruire la Căușeni

La 2 aprilie 2011, în satul Cîrnăţeni, raionul Căuşeni s-a desfăşurat seminarul de instruire şi informare pentru femei cu genericul: „Implicarea femeilor în alegerile locale din 2011”. Acest seminar face parte din proiectul „Noi posibilităţi pentru femeile din Moldova, cointeresate în susţinerea Democraţiei şi Păcii”, finanţat de Ambasada Statelor Unite în cadrul Programului „Granturi mici pentru susţinerea iniţiativelor democratice”.  În cadrul seminarului s-a pus accentul pe necesitatea implicării cît mai active a femeilor în viaţa comunităţii, pregătirea lor profesională în momentul deciziei de a candida la funcţia de primar sau consilier local. Participantele la seminar  au învăţat ce este un plan de campanie, cum poate fi realizat acesta cu maximă eficiență, cum se selectează echipa de lucru, cum se  alcătuiește discursul de campanie, etc. 

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
2278 locuitori

Joltai este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Joltai este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 29 km de municipiul Comrat și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 2278 de oameni. Satul Joltai a fost menționat documentar în anul 1806.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.