Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
02 martie 2020, 16:20 Diaspora moldovenească views 5174
Încă o moldoveancă, bolnavă de coronavirus. Informație confirmată de MAEIE
02 martie 2020, 16:20 Diaspora moldovenească views 5174

Încă o moldoveancă, bolnavă de coronavirus. Informație confirmată de MAEIE

Încă o femeie, cetățeancă a R. Moldova, a fost diagnosticată pozitiv la infecția cu Covid-19. Femeia a intrat în contact cu același pacient de la care s-a infectat prima moldoveancă, informează Ministerul de Externe. Persoana se află la domiciliu, în Italia, sub supravegherea medicilor.

„Referitor la cazul celei de-a doua persoane din Italia, cetățean la Republicii Moldova, care a intrat în contact cu o persoană contaminată cu virusul COVID – 19, aducem la cunoștință că potrivit autorităților italiene, rezultatele analizelor prelevate în urmă cu două zile au indicat un rezultat pozitivm scrie Noi.md cu referire la agora.md.

Starea de sănătate a acesteia este una bună și nu necesită internare, ea aflându-se în momentul de față în carantină la domiciliu”, se arată într-un comunicat al Ministerului de Externe.

Menționăm că primul caz confirmat de coronavirus în rândul cetățenilor Republicii Moldova a fost anunțat la 28 februarie. Autoritățile susțin că pe teritoriul țării noastre nu au fost înregistrate infectări cu Covid-19.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

coronavirus , Italia , MAEIE

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
897 locuitori

Iepureni este un sat din cadrul comunei Cania, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Cantemir și la 121 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 897 de oameni. Satul Iepureni a fost menționat documentar în anul 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.