Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 decembrie 2012, 15:21 Localitaţile Moldovei și diasporei views 8137
18 decembrie 2012, 15:21 Localitaţile Moldovei și diasporei views 8137

Traseul Orhei-Rezina a fost deblocat: pe unele sectoare circulaţia transportului este restrînsă

Traseul central Orhei-Rezina a fost deblocat integral, iar în dimineața zilei a pornit primul autocar cu pasageri pe ruta Rezina-Chișinău. Totuși, pe cîteva porţiuni de drum circulaţia este restrînsă din cauza lăţimii înguste a drumului. Pe aceste porţiuni de drum transportul are posibilitatea să circule doar într-o direcţie, relatează NOI.md.

Potrivit informațiilor oferite presei de către specialistul în relaţii cu publicul al Consiliului raional Rezina, Zinaida Neznaico, se circulă într-o singură direcție pe porțiunile dintre localitățile Gordineşti şi Trifeşti, Cogîlniceni-Lalova, dar şi Buşăuca şi Chiperceni. Totodată, patru unităţi de transport ale SA „Drumuri” Rezina activează în teritoriu pentru a permite şoferilor să meargă în ambele direcţii concomitent.

Zece sate din raion au deja ieşire la traseu, iar mai multe rute interurbane au transportat pasageri la Rezina. Totuși, alte 30 de localități încă mai rămîn a fi izolate de traseul central.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

drum , zapada

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1594
Populația:
2848 locuitori

Cruglic este un sat şi comună din raionul Criuleni. Cruglic este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Criuleni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2848 de oameni. Satul Cruglic a fost menționat documentar în anul 1594.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.