Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 martie 2013, 12:41 Diaspora moldovenească views 6586
22 martie 2013, 12:41 Diaspora moldovenească views 6586

Formaţia "Catharsis" va evolua pentru moldovenii din Parma

Formaţia "Catharsis" va susţine pentru moldovenii din Parma, Italia, un concert dedicat Mărţişorului. Evenimentul va avea la finele săptămînii curente, pe 24 martie, anunță moldova.org.

Potrivit organizatorilor, în cadrul concertului va avea loc şi o donaţie de carte pentru copii. Este vorba de "Albinuţa" de Grigore Vieru şi "Isprăvile lui Guguţă" de Spiridon Vangheli, care vor fi oferite pentru copiii de 7 şi respectiv, 14 ani.

Concertul este organizat de Asociaţia de promovare socio-culturală moldo-italiană "DOR" cu susţinerea Biroului pentru Relaţii cu Diaspora din Republica Modlova.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
6 locuitori

Vanțina Mică este un sat din cadrul comunei Pîrlița, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Soroca și la 163 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 6 oameni. Satul Vanțina Mică a fost înființat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.