Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 iunie 2013, 15:08 Diaspora moldovenească views 7813
18 iunie 2013, 15:08 Diaspora moldovenească views 7813

Studenții moldoveni vor putea face stagii la ambasada R. Moldova din Italia


Foto: moldova.org

Ambasada Republicii Moldova în Italia oferă studenţilor şi absolvenţilor universitari, originari din Moldova, care şi-au făcut studiile în Italia, oportunitatea de a efectua un stagiu practic în cadrul ambasadei, pentru o perioadă de 1-2 luni, pe bază de voluntariat.

Stagiul va da posibilitatea studenţilor de a obţine noi cunoştinţe şi abilităţi practice de cunoaştere a specificului serviciului consular şi diplomatic, anunţă misiunea diplomatică a RM la Roma.

Criteriile de eligibilitate sunt cunoaşterea avansată a limbilor moldovenească şi italiană, precum şi capacităţi de analiză şi comunicare avansate şi capacitatea de lucru în echipă.

Candidaţii trebuie să transmită la adresa poştală sau la adresa electronică a ambasadei Curriculum Vitae şi o scrisoare de intenţie. Ulterior, candidaţii selectaţi vor fi chemaţi pentru un interviu.

 

Sursa: moldova.org

Cuvinte cheie:

moldovenii , studenţi , Italia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1748
Populația:
6242 locuitori

Grătiești este un sat şi comună în componenţa municipiului Chișinău. Are o suprafaţă de circa 1.62 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 5.65 km. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Grătiești și Hulboaca. Satul Grătieşti este situat în centrul Moldovei, la o distanță de 8 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia la nivelul comunei Grătieşti constituie 6242 de oameni. Satul Grătieşti este atestată documentar pentru prima dată la 1748, cu numele de Hulboaca Nouă.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.