Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 iulie 2013, 16:19 Diaspora moldovenească views 12473
24 iulie 2013, 16:19 Diaspora moldovenească views 12473

Anastasia Lazariuc: Am destule apariţii în spectacole, uneori prea multe


Foto: unimedia.info

Chiar dacă apare mai rar la televizor, interpreta Anastasia Lazariuc spune că are un program încărcat în această vară. Totuși artista, susține că îşi face oricînd loc în agendă pentru a petrece cît mai mult timp cu fiica ei, Ileana, şi cu cei doi nepoţi, Alexandru şi Nicola, scrie click.ro, citat de UNIMEDIA.

„Am destule evenimente şi nu am nevoie de banii Ilenei, aşa cum s-a vehiculat. Am eu faţă că aş fi întreţinută de fiica mea? Eu nu apar la televizor, doar aşa de dragul de a spune ceva. Am destule apariţii în spectacole, uneori prea multe", a declarat Anastasia Lazariuc.

Ea a adăugat că petrece cît de mult timp îi permite programul cu fiica ei, Ileana, cu care are o relaţie foarte bună şi cu care vorbeşte aproape zilnic la telefon.

„Ne ţinem la curent cu tot ceea ce facem. Vara aceasta este normal să o petrecem împreună. Nu am decis încă, dacă va veni Ileana în ţară, sau mă voi duce eu la ea să-mi văd nepoţii. Eu şi mîine dacă plec în vacanţă, iau din mers lucrurile. Nu planific nimic înainte", a concluzionat interpreta. 

Menționăm că fiica Anastasiei Lazariuc, Ileana, este căsătorită cu Ion Ion Ţiriac, fiul fostului tensiman, Ion Ţiriac. Ileana este stabilită la Monaco și singurul motiv pentru care mai revine din cînd în cînd în România este mama ei, Anastasia.

Cuvinte cheie:

interpret , spectacol , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1671
Populația:
1559 locuitori

Berlinţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Berlinţi şi Caracuşenii Noi. Satul Berlinţi este situat la o distanţă de 14 km de oraşul Briceni, la 12 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 240 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1559 de oameni. Prima atestare documentară a satului Berlinţi datează din septembrie 1671. La acea  dată satul se numea Bîrlinţi şi era în componenţa ţinutului Hotin.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.