Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 august 2013, 14:59 Diaspora moldovenească views 14625
06 august 2013, 14:59 Diaspora moldovenească views 14625

Moldoveanul Alexandr Magala continuă să lupte pentru 1 mln de dolari la America Are Talent


Foto: realitatea.ro

De trei ori a lăsat americanii cu gura căscată și a intrat în finala concursului. Este vorba de moldoveanul Alexandr Magala, care participă la concursul „America are Talent”. Tînărul a demonstrat întregii lumi că poate înghiți o sabie fără a se vătăma, fapt pentru care a cîștigat simpatia juriului. Acum băiatul se pregătește de finala competiției, unde va lupta pentru 1 mln de dolari, informează tv7.md.

Alexandr Magala are 24 de ani și este din Orhei. A plecat în Los Angeles cu doi ani în urmă, dar fără a intui cît de departe va ajunge.
Alexandr Magalapovestește că  pe cînd se afla în Moldova urmărea pe internet oameni talentați care demonstrau lucruri interesante și practice imposibile. A început să învețe acasă singur careva trucuri, dar în fiecare zi își repeta că trebuie să ajungă la acest concurs.

Alexandru s-a apucat să studieze de unul singur acrobația, dansul la bară, jocurile cu flăcări. Dar în concurs a ajuns, după ce a convins americanii că poți înghiți o sabie si să rămîi în viață.

Howard Stern, Membru Al Juriului, America’s Got Talent : «Ai venit din Moldova, naiba să știe unde este asta. Nu am idee și e frumos. Ai venit în New-York și te-ai ridicat pe scena noastră, ai depășit toate greutățile și ai mers pînă la capăt. Sînt mîndru de tine și îmi placi la nebunie».

Howie Mandel, Membru Al Juriului, America’s Got Talent: «Faci absolut totul ce e atît de complicat și periculos, e atît de incitant, sînt atît de îngrijorat pentru viața ta. Vreau să mă ridic în picioare și să te aplaud doar pentru faptul că a-i supraviețuit în această seară».

Astfel, Alexandr Magala a intrat în finala concursului si va lupta pentru 1 mln de dolari. Intrebat dacă plănuiește să se reîntoarcă acasă, acesta a declarat că deocamdată nu are de gînd.

Cuvinte cheie:

moldovenii , talent , concurs , America

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1451
Populația:
3331 locuitori

Ţaul este un sat şi comună din raionul Donduşeni, Ţaul este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Ţaul este situat în partea de sud a raionului Donduşeni, la o distanţă de 6 km de orașul şi de gara Donduşeni şi la 210 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 3331 de oameni. Satul Ţaul a fost întemeiat în anul 1451 sub numele Alboteşti.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.