Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 octombrie 2013, 12:41 Diaspora moldovenească views 9614
22 octombrie 2013, 12:41 Diaspora moldovenească views 9614

Moldoveanul Alex Magala evoluează la “Italia’s Got Talent”


Foto: moldova.org

După ce s-a făcut cunoscut în America la show-ul "America's Got Talent", moldoveanul Alex Magala a decis să îşi încerce norocul şi în alte ţări. Acesta participă la "Italia's Got Talent" unde a reuşit să impresioneze deja.

Pe scena din Italia, acesta a prezentat periculoase acrobaţii cu sabia și trucuri la bară. Publicul s-a arătat impresionat de talentul lui şi l-a aplaudat în picioare, iar jurații i-au oferit trei de "Da!", ceea ce îi asigură trecerea mai departe în concurs.

Unul dintre membrii juriului, Maria De Filippi, nu a rezistat numărului periculos şi a închis ochii la doar un minut de la începerea acestuia, scrie portalul melty.it.

Cunoscut printre prieteni ca Keysi, Alex Magala are 24 ani şi este stabilit în Los Angeles, California. Moldoveanul originar din Orhei a devenit cunoscut după participarea la show-ul "America la America's Got Talent" din Statele Unite.

Sursa: moldova.org

Cuvinte cheie:

talent , Italia , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1666
Populația:
990 locuitori

Bocşa este un sat din cadrul comunei Risipeni, raionul Făleşti. Satul Bocşa este situat la 12 km de oraşul Făleşti şi la 146 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 990 de oameni. Satul Bocșa a fost menționat documentar în anul 1666.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.