Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
28 octombrie 2013, 16:28 Diaspora moldovenească views 14321
28 octombrie 2013, 16:28 Diaspora moldovenească views 14321

Moldoveanca Nadejda Savcova, pe coperta Elle

Foto: perfecte.md

Este una dintre cele mai cotate modele din lume, a cucerit designeri celebri din lumea modei și a defilat pe cele mai importante podiumuri. Mai recent, Nadejda Savcova, originară din Chișinău, a apărut și pe coperta revistei spaniole Elle Moda, scrie perfecte.md.
Moldoveanca a pozat pentru fotograful Xavi Gordo în ținute inspirate din stilul peruvian, purtînd poncho, pulovere de lînă, rochii și jachete de piele.

Nadejda Savcova a devenit Miss Moldova în 1998, după care s-a mutat la București. A fost descoperită de o agenție de modelling din Franța și astfel i s-a început cariera fulminantă de model, ajungînd pe podiumuri mari din Londra, Paris și New York. A ajuns pe coperțile celor mai importante reviste de modă din lume și a defilat alături de nume mari din industria modei, precum Carla Bruni, Eva Hertzigova sau Naomi Campbell. Pe lîngă asta, Nadejda vorbește șase limbi.

Pe lîngă modelling, moldoveanca speră că i se va îndeplini visul din copilărie de a deveni actriță. Vine rar în Moldova, pentru că este ocupată cu prezentări, defileuri și ședințe foto, dar, deși călătorește atît de mult, casa ei este Moldova.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , moda , diaspora

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
1031 locuitori

Salcia este un sat şi comună din raionul Şoldăneşti. În componența comunei Salcia intră localitățile Lelina și Salcia. Amplasat pe malul drept al Nistrului, satul Salcia este situat la o distanță de 22 km de orașul Şoldăneşti și la 146 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1031 oameni. Satul a fost menționat documentar în 1770.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.