Mergi spre compartimentul: Copiilor
23 decembrie 2013, 12:09 Copiilor views 7968
23 decembrie 2013, 12:09 Copiilor views 7968

Moş Crăciuni pe biciclete vor împărţi cadouri copiilor

Foto: trm.md

Moş Crăciun va veni în casele copiilor din familii social-vulnerabile şi în acest an. De data aceasta, el va aduce cadourile nu cu sania trasă de reni, dar cu bicicleta. O acţiune de caritare organizată de Clubul Cicliştilor Amatori din Moldova a fost lansată la 22 decembrie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale (PMAN).

În cadrul acțiunii peste 20 de cicliști amatori vor împărți cadouri copiilor orfani. “Vrem să aducem o bucurie în casa micuților care nu-și pot permite un Moș Crăciun. Cadourile au fost deja adunate şi trebuie doar să le împărțim familiilor care nu au anumite posibilități financiare”, a declarat pentru Radio Moldova Actualități unul dintre participanţi la eveniment.

Organizatorii susțin că prin această acțiune doresc să promoveze ciclismul în rîndul copiilor. “Anul trecut am făcut Campania “Moș Crăciun gratuit” cu mașina, în acest an ne permite timpul să facem acțiunea cu bicicleta. Această campanie a fost planificată încă din vară. Preconizăm să mergem astăzi la o fetiță care se află în scaun cu rotile și la o familie cu șapte copii”, a declarat pentru Radio Moldova Actualități, Vasile Fotescu, preşedintele Clubului Bicicliştilor Amatori.

Pe parcursul itinerarului, bicicliștii deghizați în Moș Crăciun vor fi supravegheați de angajații Inspectoratului Național de Patrulare.

Acțiunea va dura pînă pe 23 ianuarie.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

fericire , Crăciunul , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1673
Populația:
1619 locuitori

Corbu este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Corbu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 4 km de orașul Dondușeni și la 233 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1619 oameni. Satul Corbu a fost menționat documentar în anul 1673.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.