Mergi spre compartimentul: Copiilor
29 mai 2014, 14:55 Copiilor views 9530
La 1 iunie centrele de bacalaureat își vor deschide uşile în fața absolvenților
Foto: nouarepublica.ro
29 mai 2014, 14:55 Copiilor views 9530

La 1 iunie centrele de bacalaureat își vor deschide uşile în fața absolvenților

În ziua de 1 iunie va fi organizată Ziua uşilor deschise în centrele de bacalaureat din ţară pentru candidaţi şi părinţii acestora, relatează MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Educaţiei, preşedintele sau secretarul centrului de bacalaureat va informa elevii despre modul de desfăşurare a examenului, obiectele ce pot fi aduse de candidaţi în sălile de examen etc.

În aceeaşi zi vor fi afişate şi listele candidaţilor la examene, în ordinea alfabetică, în baza cărora elevii vor fi repartizaţi în sălile de examen.

În sesiunea de bacalaureat 2014 s-au înscris peste 28 de mii de candidaţi. Examenele se vor desfăşura în 104 centre, în perioada 3-20 iunie. Candidaţii vor susţine trei probe obligatorii - la limba de instruire, limba străină, disciplina de profil şi o probă la solicitare. Elevii alolingvi vor susţine suplimentar o probă la limba română, iar elevii de etnie bulgară, găgăuză şi ucraineană vor susţine şi o probă la limba maternă.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

Moldova , 2014 , bacalaureat , examen

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1750
Populația:
1211 locuitori

Ghidirim este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Ghidirim este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Rîbnița și la 99 km de Chișinău. Populaţia satului Ghidirim alcătuia 1211 oameni în anul 2011. Satul Ghidirim a fost menționat documentar în anul 1750.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.