Mergi spre compartimentul: Copiilor
15 august 2014, 10:44 Copiilor views 13936
Fetița din Bălți care va reprezenta Moldova la
Foto: protv.md
15 august 2014, 10:44 Copiilor views 13936

Fetița din Bălți care va reprezenta Moldova la "Novaia Volna Junior"

Daca nu a impresionat la concursul de muzica "Novaia Volna" pentru adulti, Moldova are sanse sa se reabiliteze la categoria copii. O fetita din Balti a plecat la Ialta ca sa participe la concursul ce incepe peste 2 zile. Ea a avut norocul sa se califice dupa o selectie destul de dura.

Ea este Erica Musteata, o fetita de 9 ani din Balti, care spera ca va impresiona juriul riguros de la concursul de muzica "Novaia volna Junior". Ea s-a calificat la aceasta competitie, lucru pe care nu l-a mai reusit niciun copil din Moldova in ultimii 5 ani. Erica se afla acum la Ialta, unde au loc ultimele repetitii. Ea va evolua cu nr. 1. In concurs sunt 17 concurenti.

La doar 9 ani Erica se poate lauda cu faptul ca a participat la mai multe concursuri nationale si internationale. In anul 2009 o alta moldoveanca Valeria Engaliceva a reprezentat Moldova la concurs, insa nu a obtinut niciun loc.

Concursul muzical „Novaia Volna" se va desfasura in perioada 16-18 august la Ialta central international pentru copii „Артек". Acum doua saptamani moldoveanca Lidia Isac s-a intors de la concursul Novaia Volna pentru adulti, unde a ocupat locul 12.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

concurs , Moldova , copii , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1612
Populația:
88 locuitori

Odobeşti este un sat din cadrul comunei Valea-Trestieni, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Nisporeni și la 91 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 88 de oameni. Satul Odobeşti a fost menționat documentar în anul 1612.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.