Mergi spre compartimentul: Copiilor
16 iulie 2015, 14:38 Copiilor views 8169
Moldoveanca care s-a răzbunat pe BAC (Video)
Foto: vk.com
16 iulie 2015, 14:38 Copiilor views 8169

Moldoveanca care s-a răzbunat pe BAC (Video)

O elevă de la liceul "Ion Creangă" din oraşul Soroca s-a răzbunat pe examenul de bacalaureat în numele tuturor absolvenţilor liceelor şi a scris un imn al BAC-ului.

Iniţial a pregătit piesa pentru un concurs TVC, după care a înregistrat cîntecul şi l-a postat pe Youtube. Cuvintele le-a suprapus pe melodia piesei "Конь" interpretată de formaţia rusească "Любэ", iar în numai cîteva zile a adunat peste cinci mii de vizualizări cu zeci laude şi critici.

Autoarea spune că de fapt versurile nu reflectă în totalmente ce gîndeşte ea despre bacalaureat, ci a expus părerile colegilor şi prietenilor. "Chiar fraza cu "tiranii" este părerea prietenilor, în ceea ce priveşte camerele, la fel.

Deoarece are simţul umorului bine dezvoltat nu s-a limitat doar la aceste versuri, dar a compus şi o continuare a Imnului BAC-ului, pe care nu este sigură dacă o va posta pe internet.

Reamintim că Candidaţii la bacalaureat (BAC) care, din motive obiective, nu s-au prezentat la sesiunea de bază şi cei care nu au luat note de trecere, vor participa în perioada 16-23 iulie la sesiunea suplimentară de bacalaureat.

Probele de examen din cadrul sesiunii suplimentare vor începe la ora 10:00.

Cuvinte cheie:

Moldova , moldovenii , imn , liceu , examen , bacalaureat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1464
Populația:
4293 locuitori

Tîrnova este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Elenovca, Briceva și Tîrnova. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Dondușeni și la 204 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4293 de oameni. Satul Tîrnova a fost menționat documentar în anul 1464.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.