Mergi spre compartimentul: Copiilor
08 iunie 2016, 11:45 Copiilor views 5949
Folosește-ți creativitatea și participă la un concurs de postere și filmulețe
08 iunie 2016, 11:45 Copiilor views 5949

Folosește-ți creativitatea și participă la un concurs de postere și filmulețe

Cu ocazia Zilei Mondiale a Alimentației, copiii din întreaga lume sunt îndemnați să-și folosească creativitatea într-un concurs de postere și filmulețe.

Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) îndeamnă copiii să vină cu idei prin intermediul unui concurs de postere și filmulețe în care trebuie să evidențieze schimbările climatice ce influențează alimentația populației.

Astfel, tema concursului este „Clima se schimbă. Alimentele și agricultura se schimbe și ele", scopul fiind de a oferi copiilor posibilitatea pentru a sugera soluții privind relația dintre schimbările climatice, alimentele pe care le consumăm și cauzele foametei.

Tinerii cu vîrste cuprinse între 13 și 19 ani sunt încurajați să realizeze un filmuleț cu o durată care să nu depășească un minut, pe care să-l încarce pe YouTube cu hashtag-ul #WFD2016VideoContest.

Termenul limită de înscriere în concurs este 30 septembrie 2016. Ziua Mondială a Alimentației va fi marcată pe 16 octombrie. Pentru a afla mai multe despre regulile concursului și modul de participare, vizitați pagina dedicată Zilei Mondiale a Alimentației 2016 în limba engleză și în limba rusă.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

concurs , video , clima

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
1020 locuitori

Bulboaca este un sat şi comună din raionul Briceni. Bulboaca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Comuna Bulboaca este situată la o distanță de 9 km de oraşul Briceni, la 14 km de staţia de cale ferată Văscăuţi (Ucraina) şi la 239 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1020 de oameni. În documentele timpului satul Bulboaca din ţinutul Hotin este atestat în aprilie 1620.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.