Mergi spre compartimentul: Copiilor
28 martie 2017, 16:30 Copiilor views 32878
Elevii pot participa la un chestionar legat de temele pentru acasă
28 martie 2017, 16:30 Copiilor views 32878

Elevii pot participa la un chestionar legat de temele pentru acasă

Elevii Consiliul Național al Elevilor de pe lîngă Ministerul Educației al Republicii Moldova a realizat un chestionar prin care își doresc să colecteze cît mai multe date despre modul în care elevii își realizează temele pentru acasă și care este opinia acestora privind programul școlar.

În chestionar tinerii sînt întrebați cît timp acordă, în fiecare zi, temelor pentru acasă, la care discipline au mai mult de învățat, dacă fac sau nu pauze în timpul temelor pentru acasă, dacă sînt zile în care nu reușesc să îndeplinească toate sarcinile și care sînt cauzele pentru care acest lucru se întîmplă.

Răspunsurile elevilor vor fi luate în calcul în timpul dezbaterilor pe marginea Cadrului de Referință a Curriculum-ului Național, precum și modelelor de Plan-cadru pentru învățămîntul primar, gimnazial și liceal, propuse de către Ministerul Educației pentru pilotare.

Inițiatorii asigură faptul că acest chestionar este unul anonim. Chestionarul poate fi găsit la această adresă.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

elevi , scoala , studii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XVII
Populația:
357 locuitori

Zahorna este un sat din cadrul comunei Dobruşa, raionul Șoldăneşti, cu o suprafaţă de circa 1.80 kilometri pătraţi și perimetrul de 7.82 km. Satul Zahorna este situat la o distanță de 26 km de orașul Șoldănești și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 357 de oameni. Satul Zahorna este menționat în documente la începutul secolului al XVII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.