Mergi spre compartimentul: Copiilor
17 octombrie 2013, 11:52 Copiilor views 8929
17 octombrie 2013, 11:52 Copiilor views 8929

Moldovenii au ocupat primele locuri la Şcoala „Tinerii împotriva corupţiei”


Foto: trm.md

Studentul IRIM Stanislav Ciubanciuc şi Iulian Gherţa de la Academia de Poliţie s-au plasat pe locurile I şi, respectiv, II la Şcoala de toamnă „Tinerii împotriva corupţiei”. Cîştigătorul premiului I s-a ales cu un notebook, locul II – o cameră foto, iar pentru III – loc ocupat de o studentă din Ucraina, o tabletă.

Evenimentul a fost organizat de Centrul Naţional Anticorupţie (CNA), în parteneriat cu Serviciul Grăniceri al Ucrainei și susţinerea financiară a Misiunii Uniunii Europene de asistenţă la frontieră în Moldova şi Ucraina (EUBAM) și s-a desfăşurat în Ucraina, la Ivano-Francovsk, relatează trm.md.

Amintim că, 24 de studenți ai diferitor instituții de învățămînt superior din țară și din Ucraina au participat, în perioada 6-13 octombrie la Şcoala de toamnă „Tinerii împotriva corupţiei”.

Cîștigătorii tuturor ediţiilor şcolilor anticorupţie vor pleca într-o vizită de studiu în Bruxelles, organizată de EUBAM în iulie 2014.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

tineret , coruptie , Ucraina , scoala

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
367 locuitori

Troiţa este un sat din cadrul comunei Vozneseni, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Leova și la 73 de km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 367 de oameni. Satul Troița a fost menționat documentar în anul 1905.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.