01 decembrie 2013, 13:21 Realitatea moldovenească views 4792
01 decembrie 2013, 13:21 Realitatea moldovenească views 4792

Expoziţia Internaţională a cîinilor se desfășoară la Chişinău


Foto: jrnal.md

Parada cîinilor la Chişinău. Peste 200 de patrupezi, însoţiţi de stăpînii lor, au putut fi admiraţi în cadrul unei Expoziţiei Internaţionale. Cei mai bucuroşi au fost copiii, care s-au distrat de minune. Diverse rase de cîini, care mai de care, au atras atenţia vizitatorilor. Germania, Letonia, România, Belarus sunt doar cîteva dintre ţările participante la această expoziţie. Pentru a putea pleca acasă cu un trofeu, patrupezii au trebuit să se manifeste în cadrul mai multor probe. Stăpînii cîinilor şi-au gătit cum au putut mai bine animalele şi le-au expus curioşilor cu un scop bine definit. Vizitatorii au rămas şi ei încîntaţi de ingeniozitatea patrupezilor. Expoziţia are loc la Centrul Internaţional ”Moldexpo” din Chişinău şi se va încheia duminică.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1815
Populația:
760 locuitori

Sărăţica Nouă este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sărăţica Nouă și Cîmpul Drept. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Leova și la 82 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 760 de oameni. Satul Sărățica Nouă a fost menționat documentar în anul 1815.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.