23 ianuarie 2014, 14:22 Realitatea moldovenească views 8765
Cinci autovehicule au fost deblocate cu ajutorul salvatorilor, după ce au derapat
Foto: adevarul.ro
23 ianuarie 2014, 14:22 Realitatea moldovenească views 8765

Cinci autovehicule au fost deblocate cu ajutorul salvatorilor, după ce au derapat

Cinci autovehicule au fost deblocate cu ajutorul salvatorilor după ce au derapat de pe şosea, informează MOLDPRES.

Conform datelor Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, în ultimele 24 de ore, echipele de salvatori au intervenit la mai multe acţiuni de deblocare a mijloacelor de transport, care au derapat de pe traseu din cauza poleiului. Un incident a avut loc în raionul Rezina, unde două autocamioane au blocat circulaţia pe şosea, în apropiere de satul Ţahnăuţi. După intervenţia salvatorilor, circulaţia a fost reluată.

Aceeaşi situaţie s-a înregistrat şi în Taraclia, un autocamion trebuind să fie deblocat. În Ungheni şi în Teleneşti, două autoturisme au avut nevoie de intervenţia echipelor de salvatori, după ce au ajuns în şanţ. Salvatorii au muncit şi la Hînceşti: în apropiere de satul Rusca, un copac s-a prăbuşit şi a blocat traficul. O acţiune similară s-a produs şi pe şoseaua Hînceşti din capitală.

Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale anunţă că va monitoriza şi în continuare situaţia din ţară în urma condiţiilor meteorologice dificile.

Cuvinte cheie:

zapada , salvatori

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
1284 locuitori

Lingura este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Crăciun, Lingura și Popovca. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Cantemir și la 129 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1284 de oameni. Satul Lingura a fost înființat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.