26 ianuarie 2014, 16:48 Realitatea moldovenească views 9778
26 ianuarie 2014, 16:48 Realitatea moldovenească views 9778

Toate posturile vamale moldovenești activează în regim obişnuit


Foto: trm.md

În pofida condiţiilor climaterice, activitatea în toate posturile vamale ale Republicii Moldova se desfăşoară în regim obişnuit, anunţă Serviciul Vamal.

Totodată, Serviciul Vamal atenționează participanţii la traficul transfrontalier, în cazul plecării sau tranzitării Ucrainei şi Romîniei, să-și doteze unităţile de transport cu toate cele necesare pentru a nu face cale întoarsă de la frontieră.

De asemenea, operatorii de transport ce deţin autovehicule cu masă mai mare de 3,5 tone sunt obligați să monteze pe roţi lanţuri sau alte echipamente antiderapante.

Ninsori abundente şi temperaturi de pînă la minus 20 de grade Celsius sunt aşteptate pe întreg teritoriul ţării. Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis avertizare Cod Galben, valabil, pînă luni, 27 ianuarie.



Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

frontiera , Moldova , meteo

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1462
Populația:
41 locuitori

Socii Vechi este un sat din cadrul comunei Călugăr, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Fălești și la 132 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 41 de oameni. Satul Socii Vechi a fost menționat documentar în anul 1462.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.