16 mai 2014, 15:14 Realitatea moldovenească views 9824
Albania a anulat vizele pentru moldoveni în perioada estivală
Foto: viza.md
16 mai 2014, 15:14 Realitatea moldovenească views 9824

Albania a anulat vizele pentru moldoveni în perioada estivală

Statul balcanic a anulat vizele pentru moldoveni și cetățenii altor țări pe timpul verii, decizia a fost luată la şedinţa Consiliului de Miniștri al republicii. Lipsa formalităților de acordare a vizelor va atrage mai mulți turiști, sînt siguri cei din Guvernul Albaniei.

În acest scop la şedinţa Consiliului de Miniștri al republicii s-a luat decizia de a aboli regimul de vize pentru cetățenii cîtorva țări, inclusiv Republica Moldova, Rusia, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Qatar, Oman și Kuweit. Decretul corespunzător a fost publicat pe site-ul Guvernului Albaniei, la 7 mai.

Ce-i drept, intrarea fără vize va fi permisă numai în timpul vacanței de vară, de pe 25 mai pînă pe 30 septembrie.

În această perioadă, moldovenii, precum și cetățenii altor țări din listă vor putea intra în Albania în baza pașaportului (obișnuit sau biometric).

Sursa: viza.md

Cuvinte cheie:

turism , Moldova , viza , Albania

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1429
Populația:
385 locuitori

Lucăceni este un sat din cadrul comunei Horeşti, raionul Făleşti. Satul Lucăceni este situat la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 385 de oameni. Documentar satul Lucăceni este menţionat la 3 iunie 1429.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.