15 septembrie 2014, 15:52 Realitatea moldovenească views 8698
O nouă cursă low-cost va lega Chişinăul de Varşovia
Foto: trm.md
15 septembrie 2014, 15:52 Realitatea moldovenească views 8698

O nouă cursă low-cost va lega Chişinăul de Varşovia

Cursa aeriană Chişinău - Varşovia va fi lansată la 26 octombrie.

Zborurile vor fi operate de patru ori pe săptămînă, iar biletele deja pot fi cumpărate pe site-ul companiei, iar peste o săptămînă şi la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare.

Directorul comercial al Companiei, Mateusz Kokosinki a menționat că prin Varșovia, cetățenii vor avea acces direct în mai multe țări din Europa și America de Nord. „În cazul în care cererea va fi mare, atunci vom mări numărul zborurilor. Cu Republica Moldova avem relații frumoase în mai multe domenii și sper să le intensificăm pe viitor", au declarat reprezentanții Companiei.

Pe cursa Chișinău-Varșovia va zbura aeronava Bombardier Q400 NextGen. Aceasta este o flotă de aeronavă de tip turboprop, cea mai tânără din UE, cu o vârstă medie de până la trei ani, capacitatea fiind de 78 de locuri, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

zbor , avion , low-cost , Chisinau , Polonia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1786
Populația:
711 locuitori

Doibani I este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Doibani I, Doibani II și Coicova. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Dubăsari și la 60 km de Chișinău. Populaţia satului Doibani I alcătuia 711 oameni în anul 2011. Satul Doibani I a fost menționat documentar în anul 1786.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.