03 noiembrie 2014, 16:57 Realitatea moldovenească views 8647
Vinurile moldoveneşti au fost prezentate în Canada
Foto: facebook.com
03 noiembrie 2014, 16:57 Realitatea moldovenească views 8647

Vinurile moldoveneşti au fost prezentate în Canada

La 31 octombrie, la Toronto a fost organizat un salon de prezentare cu degustare a producției Vinăriilor: Cimișlia, Bostavan, Chateau Vartely, Cricova și Purcari.

La eveniment au participat reprezentanții autorităților regionale, conducerea Сompaniei de Stat Liquor Control Board of Ontario (LCBO), cel mai mare importator de băuturi alcoolice din lume, care exercită monopolul statului în domeniul importului și comercializării băuturilor alcoolice în provincia Ontario, numeroși membri ai celei mai mari asociații de producători, importatori și distribuitori de vinuri din Ontario – Drinks Ontario, mai mulți oenologi de referință și experți de la principalele publicații de specialitate din Toronto și provincia Ontario.

«Mă bucur că vinurile moldoveneşti au fost expuse în premieră pe piaţa canadiană. Misiunea economică organizată de Ambasadă cu participarea Ministerului Agriculturii şi al Oficiului Naţional al Viţei şi Vinului a adus în Canada cele mai bune vinuri cu care ne mîndrim» scrie pe rețelele de socializare şeful misiunii diplomatice moldovenești de la Ottawa.

Seria de acțiuni promoționale va continua în perioada 1-4 noiembrie, la Montreal.

Sursa: www.viza.md

Cuvinte cheie:

expoziție , Canada , Moldova , vin , degustare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1901
Populația:
319 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Chişcăreni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Sîngerei și la 115 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 319 oameni. Satul Nicolaevca a fost întemeiat în anul 1901.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.