06 februarie 2015, 14:57 Realitatea moldovenească views 9086
06 februarie 2015, 14:57 Realitatea moldovenească views 9086

Comuniștii condiționează discuțiile cu Leancă


Foto: tribuna.md

Fracțiunea Partidului Comuniștilor condiționează discuțiile cu Iurie Leancă. Artur Reșetnicov a declarat pentru UNIMEDIA că a parvenit o invitație la dialog din partea candidatului desemnat pentru funcția de prim-ministru și că aceasta va fi acceptată doar cu o condiție - să fie prezentat comuniștilor programul de guvernare și componența nominală a viitorului Cabinet de Miniștri.

Deputatul PCRM spune că fără a cunoaște echipa pe care și-a format-o Iurie Leancă și programul de guvernare, comuniștii nu au ce discuta.

Anterior, Vladimir Voronin a declarat că PCRM nu va vota pentru candidatura lui Iurie Leancă la funcția de prim-ministru.

UNIMEDIA reamintește că ieri, 4 februarie, candidatului desemnat pentru funcția de prim-ministru a purtat discuții cu deputații din fracțiunea Partidului Liberal. În urma acestora, Iurie Leancă a înaintat două scenarii de conduită pentru liberali: fie vor vota un guvern minoritar, după care se va reveni la negocierile tripartide PLDM-PD-PL pentru resetarea alianței, fie se va insista în continuare pe revenirea la masa de dialog, înainte ca să fie învestit Guvernul.

După consultările cu PL, Iurie Leancă a menționat că va chema și comuniștii la dialog.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

PCRM , Iurie Leanca , negociere

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
165 locuitori

Vladimirovca este un sat din comuna Popencu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Rîbnița și la 102 km de Chișinău. Populaţia satului Vladimirovca alcătuia 165 de locuitori în anul 2012. Satul Vladimirovca a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.