17 februarie 2015, 10:16 Realitatea moldovenească views 9061
Filat: Ce se întâmplă pe piața valutară este rezultat al lipsei de putere în stat
17 februarie 2015, 10:16 Realitatea moldovenească views 9061

Filat: Ce se întâmplă pe piața valutară este rezultat al lipsei de putere în stat

Învestirea noului Guvern va aduce stabilitate și rezultate concrete pe piața valatură. Cel puțin așa crede președintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, informează UNIMEDIA.

„Viteza de învestire a Guvernului este la fel de importantă ca și conținutul programului. Imediat trebuie să rezolvăm problemele stringente. Ceea ce se întâmplă pe piața valutară este și rezultat al lipsei de putere în stat. Sunt necesare acțiuni imediate a tuturor instituțiilor statului. Ceea ce urmează să se întâmple imediat după învestirea Guvernului va aduce nu doar stabilitate, ci și rezultate concrete în acest domeniu", a menționat Filat.

Astfel, liderul PLDM a subliniat faptul că cel târziu joi, 19 februarie, ar trebui să fie organizată următoare ședință a Parlamentului pentru a dezbate din nou programul de guvernare și lista nominală a Executivului.

„Vom decide împreună cu grupurile parlamentare, dar ședința nu poate fi organizată mai târziu decât joi. Din punctul nostru de vedere, joi este ziua limită", a punctat Filat.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Vlad Filat , finanţe , valută , economie , guvern

Comentarii

 (3)
  • #3 WWW Răspunde Citează selecţia
    Так как Филат один из тех кто в течении почти 3 месяцев не могут найти для себя подходящего премьера то он и является ответственным за то что происходит в стране
  • #2 filea Răspunde Citează selecţia
    Вранье!!!
  • #1 jioni Răspunde Citează selecţia
    este rezultatul hotiilor ce liai comis nu amagi lumia ca nus toti prosti
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1760
Populația:
1353 locuitori

Bogdanovca Veche este un sat din cadrul oraşului Cimişlia, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cimișlia și la 79 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1353 de locuitori. Satul Bogdanovca Veche a fost menționat documentar în anul 1760.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.