23 februarie 2015, 17:05 Realitatea moldovenească views 6891
Сe funcţie ar putea ocupa ex-ministrul Efrim
23 februarie 2015, 17:05 Realitatea moldovenească views 6891

Сe funcţie ar putea ocupa ex-ministrul Efrim

Oleg Efrim, care urma să ocupe în Guvernul Gaburici funcţia de ministru al Justiţiei, deţinută de el şi în precedentele două Guverne şi care singur şi-a retras candidatura în ultimul moment, va primi o oferta de la noul Prim-ministru.

După cum relatează TRIBUNA cu referire la surse din anturajul noului Premier, acestuia i se va propune funcţia de Secretar general al Guvernului. În ultimele două guverne această funcţie a fost deţinută de Victor Bodiu, care a scris cerere de demisie încă în perioada cînd Iurie Leancă era Premier în exerciţiu. Victor Bodiu a refuzat să mai conducă Cancelaria de Stat, plecînd din proprie dorinţă.

Anterior, reprezentanţi ai PLDM au declarat că, dacă Iurie Leancă ar fi obţinut un nou mandat de Premier, Secretar general al Guvernului ar fu devenit, ex-vicepremierul responsabil de reintegrare, actualul deputat, Eugen Carpov.

În prezent, interimatul funcţiei de Secretar general al Guvernului este exercitat de către Roman Cazan.

Sursa: tribuna.md

Cuvinte cheie:

ministru , guvern , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1489
Populația:
10027 locuitori
Logo

Leova este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Leova. Amplasat în sud-vestul republicii, pe malul stîng al rîului Prut, oraşul Leova este situat la o distanţă de 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie  10027 de locuitori. Prima atestare documentară a localităţii, cu denumirea de „Tîrgul Sărăţii”, datează din 1489. Ştefan cel Mare dăruieşte aşezarea slujitorilor săi, Petru şi Leova, de la care probabil a provenit actuala denumire – Leova.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.