28 septembrie 2015, 17:06 Realitatea moldovenească views 3712
Primele poze de la cununia Ninei Ștanski cu Evghenii Șevciuc (Foto)
28 septembrie 2015, 17:06 Realitatea moldovenească views 3712

Primele poze de la cununia Ninei Ștanski cu Evghenii Șevciuc (Foto)

Recent Nina Ștanski și Evghenii Șevciuk s-au căsătorit, evenimentul a avut loc într-o biserică din regiunea transnistreană.

Nina Ștanski a postat de curând câteva poze de la cununie pe o rețea de socializare. Din imagini se poate vedea ceremonia de cununia a fost oficiată de mai mulți preoți, Preasfințitul Vladimir, Mitropolitul Moldovei a fost cel care i-a cununat.

Într-un interviu pe care proaspeții însurăței l-au acordat publicației din regiunea transnistreană pridnestroviedaily.net, Evghenii Șevciuk a declarat că au optat pentru o ceremonie modestă în sânul familiei la care nu au luat parte mai mult de 50 de persoane.

Ideea de al invita pe Mitropolitul Moldovei, Vladimir să oficieze ceremonia de cununie a aparținut liderului de la Tiraspol. Evghenii Șevciuk a spus în interviu că sunt în așteptarea unui nou membru în familie. „Cred că deja este destul de vizibil faptul că în cazul nostru nu a fost necesară o planificare a bebelușului, să dea Domnul ca totul să decurgă normal și în curând să mărim familia cu încă un membru", a declarat acesta.

Totodată liderul de la Tiraspol a precizat că nu vede cu ochi buni ideea de a lucra cot la cot cu soția sa în organele de conducere. „Consider că acesta nu este un sistem efectiv de lucru, mai mult credem că relațiile de familie sunt mult mai importante", a conchis Șevciuk.

Nina Ștanski a precizat că la moment nu poate spune ce va face în viitor. „M-am despărțit destul de greu de colegii de la minister. După patru ani, mi-a fost practic ca a doua casă. Îmi va fi dor de colegi dar și de activitatea mea de la minister", a spus aceasta.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Transnistria , casatorie , Șevciuk

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
165 locuitori

Chilişoaia este un sat din cadrul comunei Boldureşti, raionul Nisporeni. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Nisporeni și la 81 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 165 de oameni. Satul Chilişoaia a fost înființat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.