06 ianuarie 2016, 16:17 Realitatea moldovenească views 5156
Șapte transportatori internaționali activau fără autorizație
06 ianuarie 2016, 16:17 Realitatea moldovenească views 5156

Șapte transportatori internaționali activau fără autorizație

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, șapte transportatori de pe rutele internationale au fost documentate de polițiștii de frontieră pentru transportarea pasagerilor fără autorizațiile de rigoare, informează NOI.md.

Totodată, două persoane au încălcat regimul punctelor de trecere, o persoană a fost documentată pentru uz de fals în actele de călătorie, iar un alt cetățean, aflat în conflict cu legea, a fost reținut în punctele de trecere a frontierei.

De asemenea, trei cetăţeni străini au depășit termenul de şedere pe teritoriul Republicii Moldova. Totodată, un cetățean moldovean a fost neautorizat în Uniunea Europeană, iar unul a fost deportat. În Federația Rusă a fost limitată intrarea pentru doi moldoveni.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

transport , licenţa , politia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1554
Populația:
1125 locuitori

Holoşniţa este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Holoşniţa și Cureşniţa. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Soroca și la 171 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1125 de oameni. Satul Holoșnița a fost menționat documentar în anul 1554.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.