26 ianuarie 2016, 10:16 Realitatea moldovenească views 5375
Informație de ultima oră privind situația la frontiera de stat
26 ianuarie 2016, 10:16 Realitatea moldovenească views 5375

Informație de ultima oră privind situația la frontiera de stat

În Republica Moldova au revenit ninsorile. A nins toată noaptea, iar stratul de zăpadă a ajuns până la 12 centimetri.

Potrivit poliţiştilor de frontieră, la moment, toate punctele de trecere activează în regim normal, cu excepția celor de tip debarcader "Cosăuți-Iampol", "Vasilcău-Velikaia Koşniţa" și "Soroca-Țekinovca", care rămân închise din cauza formării podurilor de gheață pe râul Nistru.

În acest sens, reprezentanţii Poliţie de Frontieră recomandă şoferilor care și-au propus să traverseze prin punctele de trecere nominalizate să opteze pentru alte puncte din proximitate, până la îmbunătățirea condițiilor meteo, care ar duce la deblocarea traficului fluvial.

PUBLIKA.MD menţionează că, astăzi, vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică scăzută. Cerul va fi predominant noros. Izolat se va produce ceață slabă. Pe drumuri se va forma polei. Vântul va sufla din vest slab la moderat.

În următoarele zile vremea se încălzește simțitor. Temperaturile vor ajunge noaptea până la minus patru grade Celsius, iar ziua se aşteaptă până la plus cinci grade Celsius. Miercuri, joi, vineri și sâmbătă ne așteaptă ploi. Duminică se prognozează cer variabil.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

ninsori , vama , iarna , frontiera

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
46 locuitori

Mărcăuţii Noi este un sat din cadrul comunei Mărcăuţi, raionul Briceni. Satul este situat la o distanță de 17 km de orașul Briceni, 33 km de stația de cale ferată Ocnița și 224 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 46 de oameni. Satul Mărcăuții Noi a fost întemeiat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.