19 februarie 2016, 15:34 Realitatea moldovenească views 6605
Întreprinderi din RM participă  la iarmaroace din Rusia
19 februarie 2016, 15:34 Realitatea moldovenească views 6605

Întreprinderi din RM participă la iarmaroace din Rusia

Întreprinderile din Republica Moldova participă în aceste zile la cea de-a 46-a ediţie a Iarmarocului federal „Textillegprom – 2016" şi la cea de-a 23-a ediţie a Iarmarocului internaţional „Piele – Încălţăminte – Blănuri – Tehnologie" ce se desfăşoară la Moscova, informează Ambasada Moldovei în Federaţia Rusă.

Standurile Republicii Moldova din cadrul expozițiilor au fost vizitate și de Dumitru Braghiş, ambasadorul Moldovei la Moscova. Oficialul a apreciat înalt calitatea produselor moldovenești subliniind că acestea pot concura de la egal la egal cu brandurile internaționale renumite.

Participarea companiilor moldovenești la expoziții este organizată cu suportul Programului USAID „Îmbunătățirea competitivității și dezvoltarea întreprinderilor".

Sursa: trm.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1594
Populația:
1083 locuitori

Condrăteşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Curtoaia și Condrăteşti. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Ungheni și la 95 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1083 de oameni. Satul Condrătești a fost menționat documentar în anul 1594.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.