20 martie 2016, 14:15 Realitatea moldovenească views 5058
Mai multă transparenţă la vamă
20 martie 2016, 14:15 Realitatea moldovenească views 5058

Mai multă transparenţă la vamă

Acţiunile tuturor colaboratorilor vamali din subdiviziunile teritoriale vor fi monitorizate în regim on-line. Despre acest lucru a anunţat Vitalie Vrabie, noul şef al Serviciului Vamal, într-o şedinţă de lucru cu şefii celor şapte Birouri vamale şi şefii Departamentelor venituri şi control vamal, relatează Radio Moldova actualităţi.

Șefii Birourilor vamale au fost invitați să refacă principiul de funcționare în cadrul subdiviziunilor teritoriale ale Serviciului Vamal, astfel ca să nu fie introduse mărfuri prin contrabandă, mărfuri contrafăcute, cu o valoare diminuată sau prin scheme frauduloase.

Ofițerul de presă al Serviciului Vamal, Tatiana Șompol, a declarat, pentru Radio Moldova Actualități, că noul instrument de control on-line va fi implementat în scopul prevenirii abuzurilor și fărădelegilor în serviciul vamal.

Amintim că Vitalie Vrabie a fost numit în funcţia de director general al Serviciului Vamal începând cu data de 18 martie curent.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

vama , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
3765 locuitori

Hîjdieni este un sat şi comună din raionul Glodeni. Hîjdieni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Glodeni și la 181 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3765 de oameni. Satul Hîjdieni a fost atestat documentar în anul 1602.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.