22 martie 2016, 15:30 Realitatea moldovenească views 4969
Candu: Printre victime de la Bruxelles nu există cetățeni moldoveni
22 martie 2016, 15:30 Realitatea moldovenească views 4969

Candu: Printre victime de la Bruxelles nu există cetățeni moldoveni

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, vine cu un mesaj de condoleanțe pentru victimele implicate în atacul terorist.

Potrivit lui Candu, din fericire, printre victime nu există cetățeni moldoveni.

"Viața omului este cea mai importantă valoare. Aatunci când este vorba de ființele umane, sunt doar regrete si condoleanțe. Cetățeni moldoveni nu sunt printre victime. Regretam cele întâmplate, suntem aproape de colegii din Belgia.Colegii noștri din Parlament se află la hotel și la Ambasada Republicii Moldova din Belgia. Condoleanțe tuturor celor care au avut de suferit. Sperăm că Uniunea Europeană vor trece mai ușor peste aceste zile și această perioadă".

La Bruxelles se află, în prezent, deputații Marian Lupu, Oxana Domenti, Dumitru Diacov și Artur Reșetnicov, care participă la Reuniunea Adunării Parlamentare Euronest, precum și deputata Valentina Buliga, care participă la Reuniunea comună a reprezentanților Adunării Parlamentare a Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est și Comisiei pentru Afaceri Externe a Parlamentului European.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

Andrian Candu , victime , Bruxelles

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1932
Populația:
2236 locuitori

Pelivan este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pelivan și Cişmea. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Orhei și la 52 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2236 de oameni. Satul Pelivan a fost întemeiat în anul 1932.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.