16 mai 2016, 10:45 Realitatea moldovenească views 7411
Team-building în aer liber livrat de Doru Curoșu (Foto)
16 mai 2016, 10:45 Realitatea moldovenească views 7411

Team-building în aer liber livrat de Doru Curoșu (Foto)

Centrul Național al Tineretului iYoung a organizat duminică, 15 mai, pentru toți doritorii, un training de team-building în aer liber.

Cel care le-a arătat tinerilor, prin diverse exerciții, care sunt etapele de formare a unei echipe trainice a fost Doru Curoșu, tînărul activ din țara noastră inclus în „Top 30 Under 30 Europe" al celebrei reviste Forbes.

„Prin exercițiile pe care le-am făcut astăzi am încercat să le arăt tinerilor fiecare etapă de dezvoltare a unei echipe, iar ei, prin exemplul propriu, vor înțelege cât e de dificil, dacă nu respecți anumite reguli de la început, să te integrezi și să lucrezi într-o echipă.", a specificat, pentru ZUGO, Doru Curoșu.

Celor circa 30 de tineri care au venit la trainingul ce s-a desfășurat în Grădina Botanică le-a fost pe plac atît modalitatea, cît și metodele abordate de Doru Curoșu.

„Cel mai mult mi-a plăcut cum au fost abordate lucrurile : într-un mod foarte simplu ni s-a explicat lucruri importante despre lucrul în grup, lucruri care ne vor ajuta atunci cînd vom aplica la un job", a spus Cristina Bivol, participantă.

„Mi-a plăcut creativitatea probelor. Am învățat cum pot supraviețui în echipă dacă un avion s-ar prăbuși undeva, spre exemplu în Alaska", a adăugat Mihai, participant.

La team-building a participat și președintele iYoung, Artiom Ursoi, care a declarat că personal „consider că trainingurile de acest tip contribuie cel mai bine la consolidarea unei echipe. Anume aceste traininguri dezvoltă calitățile, abilitățile care vor ajuta tinerii ulterior să se poziționeze într-o echipă, fie aceasta la liceu, universitate sau muncă. De ce am ales să-l desfășurăm în aer liber și, mai ales, în Grădina Botanică? Pentru că aceasta se află la periferia Chișinăului și, venind aici, ieșim din zona de confort. Totodată, susținem și modul sănătos de viață".

Menționăm că Centrul Național al Tineretului iYoung organizează periodic evenimente utile tinerilor, iar pentru a fi la curent - accesează pagina acestuia de Facebook.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

eveniment , munca , Gradina Botanica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
177 locuitori

Clişcăuţi este un sat din cadrul comunei Prepeliţa, raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 0.24 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 2.20 km și este situat la 12 km de oraşul Sîngerei, şi la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 177 de oameni. Localitatea Clișcăuți a fost întemeiată în anul 1905.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.