29 iunie 2016, 11:30 Realitatea moldovenească views 5354
Exploziile din Turcia: cetățeni moldoveni printre victime nu sînt
29 iunie 2016, 11:30 Realitatea moldovenească views 5354

Exploziile din Turcia: cetățeni moldoveni printre victime nu sînt

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene comunică faptul că autorităţile competente ale Turciei au informat despre 36 de decedaţi şi în jur de 200 de răniţi, în urma exploziilor din Aeroportul Internaţional Ataturk din Istanbul.

28 de persoane decedate au fost identificate. Potrivit informaţiilor preliminare comunicate Consulatului General al Republicii Moldova la Istanbul, printre victime nu se află cetăţeni ai Republicii Moldova. Totodată, cetăţenii aflaţi în tranzit în Aeroport au fost cazaţi în diferite hoteluri din Istanbul.

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Ambasada Republicii Moldova de la Ankara şi Consulatul General al Republicii Moldova de la Istanbul se află în contact permanent cu autoritățile turce, iar linia de urgență a Consulatului General +905350254276 rămîne în continuare valabilă pentru cetăţenii moldoveni care au nevoie de asistenţă consulară.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

teract , victime , Turcia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
512 locuitori

Avrămeni este un sat din cadrul comunei Branişte, raionul Rîşcani. Satul Avrămeni este situat pe malul stîng al rîului Prut, la 38 km de orașul Rîșcani şi la 179 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 512 oameni. Satul Avrămeni a fost mentionat documentar în anul 1560.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.