29 septembrie 2016, 10:20 Realitatea moldovenească views 3943
IarmarEco revine!
29 septembrie 2016, 10:20 Realitatea moldovenească views 3943

IarmarEco revine!

Deja pentru al patrulea an consecutiv, Asociația Obștească „EcoVisio" organizează Iarmarocul Oportunităților Ecologice și al Antreprenoriatului Social - IarmarEco. Anul acesta, iarmarocul se va desfășura în premieră timp de două zile, pe data de 15 și 16 octombrie într-un centru comercial din capitală.

Evenimentul se organizează cu scopul de a informa publicul larg din Moldova despre beneficiile unui stil de viață mai sănătos și conștient.

În prima zi a evenimentului vor avea loc sesiuni de workshop-uri educative, prezentări, networking și discuții cu reprezentanții Ministerelor pe tema ecologiei și a dezvoltării durabile. Cea de-a doua zi a iarmarocului va fi marcată de expoziția inițiativelor, vînzări și ateliere de lucru.

Pe parcursul întregului iarmaroc vor fi amenajate zone pentru copiii, cafenea cu mîncare vegetariană și vegană și o tombolă.

În cazul în care dorești să fii expozant în cadrul evenimentului, ești îndemnat să accesezi acest link pentru a găsi regulamentul și formularul pentru înscriere. Menționăm că în prima zi a evenimentului intrarea este gratis, iar pentru a doua zi, taxa constituie 10 lei.

Mai multe detalii despre eveniment, poți afla pe pagina de Facebook a acestuia.

Sursa: zugo.md

Cuvinte cheie:

iarmaroc , ecologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1483
Populația:
1211 locuitori

Peticeni este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Satul Peticeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Călărași și la 62 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1211 oameni. Satul Peticeni a fost menționat documentar în anul 1483 cu denumirea Leucăuți.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.