06 octombrie 2016, 12:00 Realitatea moldovenească views 3365
LeaderSHE prelungește perioada de înregistrare
06 octombrie 2016, 12:00 Realitatea moldovenească views 3365

LeaderSHE prelungește perioada de înregistrare

Proiectul LeaderSHE a prelungit perioada de înregistrare pentru ediția a IV-a, iar tinerele care nu au reușit, mai au încă șansa să completeze formularul de aplicare, pînă la data de 15 octombrie.

LeaderSHE-Young Women Leaders' Academy este un proiect lansat încă din anul 2011, orientat spre tinerele cu vîrsta cuprinsă între 16 – 21 de ani, care vor să participe la schimbarea comunității, dezvoltîndu-și totodată abilitățile de lider. Inovația pe care o aducem îmbină cunoștințele teoretice cu cele practice, prin implicarea femeilor lideri din Republica Moldova.

„Academia e utilă pentru fiecare fată pentru că oferă traininguri pe diferite teme, astfel fetele se dezvoltă multilateral într-un timp scurt. Totodată, te învață să lucrezi în echipă, dar și să te exprimi individual. E o investiție în cunoașterea de sine și dezvoltarea personală", susține Violeta, o fostă absolventă a programului.

Proiectul este format din 5 programe, care oferă participantelor un background prețios, iar după 8 luni de traininguri și aplicare în practică, fetele au șansa să conceapă propriul proiect, fiecare avînd un coach care va monitoriza procesul. Pe lîngă aceasta, LeaderSHE oferă și alte beneficii participantelor:

Îmbunătățirea abilităților profesionale și personale;Dezvoltarea unei rețele profesionale de contacte;Expunerea către noi oportunități;Schimb de experiență cu persoane din diverse domenii de activitate etc.

Mai multe detalii despre Academia LeaderSHE poți afla de pe pagina de Facebook sau direct de pe site-ul oficial, www.leadershe.md. Grăbește-te să te înscrii pînă la data de 15 octombrie, investește în viitorul tău!

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

proiect , academia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1860
Populația:
585 locuitori

Zolotievca este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Nicolaevca, Larga și Zolotievca. Localitatea se află la distanța de 57 km de orașul Anenii Noi și la 90 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 585 de oameni. Satul Zolotievca a fost menționat documentar în anul 1860.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.